Focarul de la Spitalul Schitu Greci se extinde. 9 cazuri noi

covid testDirecția de Sănătate Publică Olt a anunțat că în ultimele 24 de ore s-a extins focarul de la Spitalul de Psihiatrie Cronici Schitu Greci.

Dintre cele 36 de cazuri noi, nouă au fost înregistrate la această unitate medicală. Bilanțul total al pozitivilor cu corovirus a ajuns la 41.

Celelalte cazuri de coronavirus raportate sâmbătă sunt cazuri de transmitere comunitară. Printre acestea se numără și cazurile unei grefiere de la Parchetul Olt și al medicului cardiolog Florin Paraschiva. Acesta a mai fost suspect după ce a intrat în contact cu un pacient de-al său pozitiv, însă atunci rezultatul a fost negativ.

10 bolnavi cu coronavirus internați la ATI

Din totalul de 898 de infecții cu coronavirus înregistrate în județ de la începutul pandemiei, 262 de pacienți diagnosticați cu COVID-19 sunt internați în spital, zece fiind la secțiile de Anestezie și Terapie Intensivă Slatina și Caracal.

Alte 501 persoane sunt externate, 393 fiind vindecate și 108 la cerere. În 110 cazuri, pacienții au refuzat internarea şi sunt izolați la domiciliu.

6.983 de persoane care s-au testat pentru depistarea noului Coronavirus.

 

 

Național

 

 

 

 

 

 

Alte articole

Poate te interesează:

© 2020 Slatina Ta. Drepturi rezervate.