Coronavirus Olt. 14 infecții noi, bilanțul a ajuns la 862 cazuri

coronavirusGrupul de Comunicare Strategică raportează încă o creștere a cazurilor de Coronavirus în Olt.

Față de ziua anterioară, sunt 14 infecții noi cu coronairus SARS-CoV-2 înregistrate în județ.De la începutul pandemiei bilanțul total al acestora a ajuns la 862.

Potrivit GCS, distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, în ultima zi au fost șase persoane care au fost reconfirmate pozitiv la noul Coronavirus.

La nivel național, în ultimele 24 de ore au fost 1.378 de cazuri noi de COVID-19, din 23.956 de teste efectuate. Este cel mai mare număr de cazuri noi, într-o singură zi. De asemenea, au fost înregistrate 50 de noi decese din cauza infecțiilor cu coronavirus, un nou record.

Până astăzi, 7 august, pe teritoriul României, au fost confirmate 59.273 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

29.289 de pacienți au fost declarați vindecați și 5.897 de pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.378 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV - 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

 

 

Național

 

 

 

 

 

 

Alte articole

Poate te interesează:

© 2020 Slatina Ta. Drepturi rezervate.