Ambulatoriul Spitalului Slatina a fost redeschis

Ambulatoriu SlatinaAmbulatoriul a fost redeschis joi, pacienții având acces la tratament pentru cinci specializări pentru anumite servicii și în intervale orare diferite.

Au fost deschise cinci cabinete medicale:

  • Oncologie Medicală pentru tratament antialgic și chimioterapic specific, de luni până vineri între orele 08:00 – 14:00 și 14:00 – 16:00;
  • Diabet pentru insulinoterapie de substituție, Rp, SM, de luni până vineri în intervalul orar 08:00 – 14:00 și 14:00 – 19:00;
  • Urologie pentru prelungire recomandări urostomii, de luni până vineri între orele 09:00 – 11:00;
  • PNF pentru prelungire recomandări dispozitive pentru oxigenoterapie, de luni până vineri în intervalul orar 08:00 – 12:00;
  • Chirurgie Generală pentru prelungire recomandări colostomie și proteze membre, de luni până vineri între orele 08:00 – 14:00.

Totodată, pacienții cu urgențe oftalmologice se vor prezenta la Unitatea de Primiri Urgențe, pe fluxul normal de triaj, urmând a se chema de la domiciliu medicul de gardă, care va efectua intervenția pe secția de oftalmologie.

Bolnavii care au nevoie de tratament citostatic de urgență, scoatere stent uretral, scoatere gips, scoatere fire chirurgicale și alte mici intervenții chirurgicale de urgență, se vor prezenta la Unitatea de Primiri Urgențe, unde li se va face triajul și vor fi direcționați fie pe secția abilitată, fie în sala de mici intervenții chirurgicale, din Unitatea de Primiri Urgențe.

Programările vor fi efectuate telefonic, prin Recepția Ambulatorului Spitalului Slatina, la numărul 0349.911, de luni până vineri în intervalul orar 08:00 – 19:00 sau on-line. Toți pacienții sau aparținătorii vor efectua triajul epidemiologic, triaj care va fi realizat de către Registratorii Medicali.

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...