Coronavirus Olt. Peste 3.000 de persoane vaccinate anti COVID

imunizare vaccinarePână vineri, în județul Olt, au fost vaccinate anti COVID un număr de 3.084 de persoane. În ziua de 15 ianuarie au fost realizate alte 318 vaccinări, cele mai multe fiind la Spitalul Județean de Urgență Slatina, respectiv 222.

Un număr de 78 de vaccinări au fost efectuate la Spitalul Municipal Caracal, 12 la Spitalul Balș – 12 și doar șase la Spitalul Corabia. Specialiștii Direcției de Sănătate Publică Olt transmit că nu au fost înregistrate reacții adverse.

„Numărul total de persoane vaccinate împotriva COVID-19, începând cu data de 4 ianuarie, prima administrare, este de 3.084. De la începutul campaniei de imunizare, șase persoane din Olt au avut reacții adverse, acestea fiind comune și minore. Menționăm că vaccinarea anti Coronavirus este gratuită, voluntară și necondiționată”, precizează reprezentanții DSP.

Până acum, în județul Olt au ajuns 3.400 de doze de vaccin împotriva noului Coronavirus, acestea fiind distribuite celor patru centre de vaccinare funcționale pentru desfășurarea etapei I de imunizare, respectiv cele de la spitalele din Slatina, Caracal, Balș și Corabia.

 

 

Național

 

 

 

 

Alte articole

Poate te interesează:

© 2021 Slatina Ta. Drepturi rezervate.