Coronavirus Olt. Un nou deces din cauza infecției cu COVID-19

probe coronavirusJudețul Olt a înregistrat un nou deces din cauza infecției cu virusul SARS-CoV-2. Este cel de-al 58-lea de la începutul pandemiei.

Este vorba despre un bărbat de 78 de ani, din municipiul Slatina, internat la Spitalul Municipal Caracal.

Bărbatul a fost internat pe 23 septembrie la Spitalul Județean de Urgență Slatina. În cursul serii de joi, 24 septembrie, a fost transferat la Spitalul Caracal. Două zile mai târziu, respectiv sâmbătă, 26 septembrie, acesta a murit, cauza decesului fiind un stop cardiorespirator și infecția cu virusul COVD-19, forma severă. Bărbatul avea și comorbidități precum insuficiență respiratorie, tahicardie sinusală și hipertensiune arterială gradul II.

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, în județul Olt au fost raportate, în ultimele 24 de ore, 16 noi cazuri de coronavirus, bilanțul total al infecțiilor COVID-19, de la începutul pandemiei, ajungând duminică la 1.817.

Distinct de cele 16 cazuri noi, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, în ultima zi au fost două persoane ce au fost reconfirmate pozitiv la infecția COVID-19.

 

 

Național

 

 

 

 

Sănătate

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a anunțat marți că primele doze din vaccinul anti-Covid vor ajunge în România la sfârșitul lunii decembrie, iar din ianuarie ar urma să înceapă vaccinarea personalului medical.

Alte articole

Poate te interesează:

© 2020 Slatina Ta. Drepturi rezervate.