Coronavirus Olt. 23 noi cazuri de infecții și un deces

upu sju slatinaGrupul de Comunicare Strategică raportează încă o creștere a cazurilor de Coronavirus în Olt.

Față de ziua anterioară, sunt 23 infecții noi cu coronairus SARS-CoV-2 înregistrate în județ.
De la începutul pandemiei bilanțul total al acestora a ajuns la 1801 cazuri de coronavirus.
Potrivit GCS, distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, în ultima nouă persoane au fost reconfirmate pozitiv la noul Coronavirus.
În ultimele 24 de ore a fost raportat şi un deces în județul Olt din cauza coronavirus. Este cea mai tânără persoană, înregistrată până acum, care a decedat din cauza coronavirus.

România trece de 120.000 de cazuri

Încă 1.552 de persoane au fost infectate cu coronavirus în ultimele 24 de ore în România, astfel că România depășește 120.000 de infectări. Încă 54 de pacienți au murit, trei dintre ei neavând alte boli. Peste 500 de pacienți sunt în stare gravă.

Până astăzi, în România au fost confirmate 121.235 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 97.554 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.552 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV - 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Încă 54 de oameni infectați cu coronavirus au murit, trei dintre ei nu aveau alte boli

Până astăzi, 4.687 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 54 de decese (28 bărbați și 26 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Botoșani, Brașov, Călărași, Cluj, Constanța, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Hunedoara, Iași, Maramureș, Neamț, Olt, Prahova, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Ilfov și București.

Dintre acestea, 1 deces a fost înregistrat la categoria de vârstă 20-29 de ani, 3 decese la categoria de vârstă 50-59 de ani, 14 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 16 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 20 decese la categoria de peste 80 de ani.

51 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, iar pentru 3 pacienți decedați nu au fost raportate comorbidități până în prezent.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 7.249. Dintre acestea, 512 sunt internate la ATI.

 

 

 

Național

 

 

 

 

Sănătate

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a anunțat marți că primele doze din vaccinul anti-Covid vor ajunge în România la sfârșitul lunii decembrie, iar din ianuarie ar urma să înceapă vaccinarea personalului medical.

Alte articole

Poate te interesează:

© 2020 Slatina Ta. Drepturi rezervate.