ANPC a închis un restaurant de pe Esplanada din Slatina. A fost găsită carne expirată de o lună

carne expirata restaurant slatinaCorpul de control din cadrul Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a verificat luni, 28 august 2023, sediul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Olt și unele restaurante din centrul municipiului Slatina.

Controlul a fost coordonat chiar de Horia Constantinescu, șeful ANPC, care a făcut o postare cu cele întâmplate la Olt, dar și cu faptul că la localul închis au fost găsite produse alimentare expirate de o lună.

„Păi d’aia îi ia cu ‘leașin’ pe unii colegi de prin țară, când ajunge corpul de control sau conducerea ‘pă’ la ei, in vizită! La Olt este o bătaie de joc față de dumneavoastră, față de ANPC și față de investițiile făcute! Și totul se ascunde în spatele unei lupte de culise, la care vom ajunge, pas cu pas! Interesele meschine pe unii ii fac aliați! Zilele trecute, colegii din Olt treceau prin zona și nu găseau nimic! Azi, se dovedește că cineva își dorește ascunderea realității! Produse EXPIRATE de o lună… da’ nu e așa mult, raportat la dimensiunea eternității!”, a postat Horia Constantinescu pe pagina personală de Facebook.

Restaurantul rămâne închis până la remedierea problemelor constatate de cei de la Protecția Consumatorilor.

Pin It