Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina are Compartiment de Chirurgie Vasculară

spitalul judetean de urgenta slatinaLa Spitalul Județean de Urgență Slatina, de la începutul acestei săptămâni, funcționează un Compartiment de chirurgie vasculară, care va deservi întreg județul, întrucât nicio unitate sanitară publică din județ nu furnizează acest gen de servicii medicale.

Compartimentul are medic de specialitate, cinci paturi și funcționează în cadrul Secției Chirurgie Generală.

„Pacienții beneficiază de îngrijiri specifice la nivelul sălilor de pansamente existente în cadrul Secției Chirurgie Generală, iar activitatea operatorie se desfășoară în Blocul Operator Central, în sălile de operații atribuite Secției Chirurgie Generală. Asigură acoperirea unei game largi de patologii vasculare periferice (arterială, venoasă, boală aorto-iliacă, ischemie acută și critică periferică membre inferioare și superioare, patologie traumatică arterială și venoasă, abord vascular pentru hemodializa cronică, boala venoasă cronică, precum și complicații)”, a declarat Angela Nicolae, manager al SJU Slatina.

 

Compartimentul are deja un pacient care a beneficiat de tratament de specialitate și care are evoluție favorabilă.

„Alături de Consiliul Județean Olt depunem toate eforturile să creștem constant calitatea serviciilor medicale și să dezvoltăm condiții optime pentru pacienți și pentru corpul medical care își desfășoară activitatea în unitate noastră sanitară”, a mai spus managerul SJU.


Pin It