„Nu vă jucați cu sănătatea!“ CNCAV a publicat tomografiile computerizate a 4 pacienți nevaccinați bolnavi de COVID-19

tomografie covid 1CNCAV a publicat, joi seara, pe pagina oficială de Facebook, tomografiile computerizate cu reconstrucție tridimensională a 4 pacienți nevaccinați, bolnavi de COVID-19, internați în Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale „Victor Babeș” din București, potrivit Mediafax.

tomografie covid 2Imaginea unor tomografii ale unor persoane nevaccinate bolnave de COVID-19. Foto: CNCAV

„Nu vă jucați cu sănătatea! Tomografiile computerizate cu reconstrucție tridimensională a patru pacienți nevaccinați, bolnavi de COVID-19, recent internați în Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale «Victor Babeș» din București. Boala COVID-19 nu ține cont de vârstă și tot mai mulți tineri au ajuns să fie internați la terapie intensivă”, este mesajul postat de CNCAV.

CNCAV a publicat tomografiile computerizate a 4 pacienți nevaccinați bolnavi de COVID-19.

Autoritățile îndeamnă cetățenii să asculte sfatul medicilor și atrag atenția că vaccinarea rămâne cea mai la îndemână soluție de protecție împotriva COVID-19.

Prin vaccinare se reduce riscul de infectare, se reduce riscul de transmitere a virusului, se reduce considerabil riscul de spitalizare și se reduce considerabil riscul de deces, transmite CNCAV.

 

 

Național

 

 

 

 

Sănătate

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat 194 de infecții noi cu coronavirus înregistrate în județ. De la începutul pandemiei bilanțul total al acestora a ajuns la 16.091 cazuri de coronavirus.

Alte articole

Poate te interesează:

© 2021 Slatina Ta. Drepturi rezervate.