Coronavirus Olt. Un nou deces înregistrat în județ

laborator medicalSpecialiștii Direcției de Sănătate Publică Olt au anunțat luni decesul 389 la nivelul județului, fiind vorba despre un bărbat, în vârstă de 56 de ani, din mediul rural.

Boala a debutat în data de 5 iulie și a fost internat direct la Spitalul Județean Pitești, județul Argeș, la o săptămână, respectiv în data de 12 iulie. Ziua următoare, pe 13 iulie, a fost și confirmat cu noul Coronavirus, iar din păcate inima sa a încetat să mai bată vineri, 16 iulie.

Cauzele decesului au fost, potrivit datelor transmise de DSP Olt, stop cardiorespirator iresuscitabil, insuficiență respiratorie protezată, edem pulmonar acut și pneumonie COVID-19. Bărbatul avea și comorbidități, respectiv neoplasm de colon sigmoid operat.

Ultimul deces din cauza infecției cu virusul ucigaș a fost anunțat în județul Olt în data de 10 iunie.

Acesta a fost al 389-lea deces din cauza coronavirus, de la începutul pandemiei, în judeţul Olt.

 

 

Național

 

 

 

 

Sănătate

Cazurile de infectări cu noul coronavirus sunt în creștere și „nu avem motiv să credem că lucrurile se vor liniști", a declarat Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare, miercuri, la Digi24. El a precizat că peste 89% din secvențierile făcute săptămâna trecută arată că...

Alte articole

Poate te interesează:

© 2021 Slatina Ta. Drepturi rezervate.