Maraton dedicat vaccinării anti COVID-19 la Teatrul Național Caracal

teatrul CaracalTeatrul Național „Ștefan Iordache” din municipiul Caracal va fi locația destinată vaccinării împotriva noului Coronavirus, la sfârșitul săptămânii viitoare.

maraton vaccinare caracalMai exact, în perioada 21 mai, ora 16:00 – 23 mai, ora 16:00, sunt așteptați să se imunizeze nu doar caracalenii, ci și cetățenii localităților din împrejurimi, 16 ani fiind vârsta minimă de vaccinare.

Vor fi trei zile non-stop, trei fluxuri de vaccinare, iar numărul dozelor pregătite a fi administrate este de 5.000 din produsul biologic Pfizer-BioNTech. Populația se poate imuniza doar cu actul de identitate, fără a mai fi necesară programarea.

„Împreună se poate! Facem pași spre normalitate! Lansăm în Caracal maratonul vaccinării! Din 21 mai, timp de trei zile, la Teatrul Național Caracal, ne putem vaccina, fără programare!”, transmit autoritățile locale.

 

 

Național

 

 

 

 

Sănătate

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat un singur caz de infectare cu coronavirus înregistrat în județ. De la începutul pandemiei bilanțul total al acestora a ajuns la 14.593 de cazuri de coronavirus.

Alte articole

Poate te interesează:

© 2021 Slatina Ta. Drepturi rezervate.