Constanța. Trei bărbaţi au murit după ce s-au răsturnat cu BMW-ul într-un canal de irigaţii dezafectat

accident constantaTrei bărbaţi au murit duminică după ce s-au răsturnat cu autoturismul într-un canal de irigaţii dezafectat, de pe marginea unui drum judeţean dintre localităţile constănţene Cuza Vodă şi Mihail Kogălniceanu.

accident constanta 1Conducătorul auto a pierdut, într-o curbă, controlul direcţiei maşinii, ieşind în afara părţii carosabile. Cele trei persoane au murit pe loc.

„În jurul orei 7,50, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier, pe DJ 222, între localităţile Mihai Kogălniceanu şi Cuza Vodă. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că un bărbat, de 31 de ani, a condus un autoturism pe DJ 222, dinspre localitatea Cuza Vodă, iar la un moment dat, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcţiei, a părăsit partea carosabilă şi a ieşit în afara părţii carosabile, unde s-a răsturnat într-un canal de irigaţie dezafectat.

 

În urma impactului a rezultat decesul, la faţa locului, a conducătorului auto, precum şi a 2 pasageri, de 32, respectiv 43 ani”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa, potrivit Agerpres. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală. Niciunul dintre ocupanții mașinii nu purta centura de siguranță. Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea”, trupurile celor trei bărbaţi au fost extrase din autoturism de către pompierii militari. Niciunul dintre ocupanții mașinii nu purta centura de siguranță, a mai menționat sursa citată.

Pin It