Brăila. O șoferiță a blocat circulația tramvaielor: „Aveam programare la gene și m-am grăbit!”

a blocat circulatia tramvaielor 1O șoferiță grăbită să ajungă la salonul de infrumusețare, unde avea programare, a blocat circulația tramvaielor pe strada Octav Doicescu. Femeia le-a explicat polițiștilor locali că “nu și-a dat seama cum a poziționat autoturismul”.

a blocat circulatia tramvaielor 1Dispeceratul Braicar a sesizat, miercuri, în jurul orei 11:20, Poliția Locală, anunțând faptul că un autoturism marca ”BMW” este parcat aproape de linia de tramvai, blocând circulația pe calea de rulare.

La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Biroului Circulație pe Drumurile Publice din cadrul Poliției Locale, care a identificat proprietarul mașinii, în persoana unei tinere din comuna Movila Miresii.

Brăileanca de 24 de ani a sosit la fața locului, după aproximativ 50 de minute, explicându-le polițiștilor locali că s-a grăbit să parcheze deoarece avea programare la un tehnician extensii de gene, potrivit unui comunicat de presă al Poliției Locale.

Tânăra a fost sancționată contravențional cu suma de 580 lei și a primit și 3 puncte de penalizare, conform OUG 195/2002. debraila.ro

Pin It