Dinamo a fost vândută

dinamo negoitaIonuţ Negoiţă a vândut clubul Dinamo unei companii din Spania, condusă de Pablo Cortacero.

Acesta a făcut avere în industria imobiliară şi a mai încercat să cumpere 2 cluburi din Spania: Almeria şi Getafe. Cortacero este bun prieten şi cu Pere Guardiola, fratele şi agentul antrenorului lui Manchester City. Este prima dată în istoria de 72 de ani a lui Dinamo când clubul este condus de o societate internaţională.

Pablo Cortacero: Este o zi importantă pentru club, pentru suporteri, pentru familia Dinamo. Acest club merită mult mai mult decât a reuşit în ultimii ani. Merită o echipă pentru performanţă şi sper să reuşim să promovăm Dinamo Bucureşti în Europa prin rezultate importante în fotbalul românesc şi în cupele europene.

Ionuț Negoiță a transmis că, alături de echipă și locul din Liga 1, spaniolii au mai preluat, odată cu tranzacția încheiată joi, baza de la Săftica, cu două terenuri de iarbă naturală și unul cu suprafață sintetică, o clădire de birouri și o sală de sport.

Ce au preluat, de fapt, spaniolii de la Ionuț Negoiță

”Clauzele tranzacției sunt confidențiale. Sunt confidențiale nu doar sumele, ci și clauzele. Societatea are baza Săftica, cu două terenuri de iarbă, cu un teren nou sintetic, o clădire pe care am renovat-o eu.

Sală de sport și ce mai e pe acolo. Tot ce ține de baza Săftica. Mai sunt ceva mașini, ceea ce poate avea un club”, a declarat Ionuț Negoiță, la Digi Sport Special.

Fostul acționar majoritar de la Dinamo a anunțat, de asemenea, că suporterii echipei, prin programul DDB, rămân cu cele aproape 30% acțiuni.

”Suporterii au rămas cu ceea ce aveau. De suporteri m-am rugat aproape un an să le cesionez toate acțiunile și nu au avut curajul. Nu. Există o penalitate în cazul în care... dar oamenii și-au asumat-o. Le-am explicat de memorandum”, a adăugat Ionuț Negoiță.

 

 

 

 

 

 

Economie

 

 

Național

SNSPA, cu susţinerea altor universităţi din România, centre şi institute de cercetare, asociaţii profesionale universitare şi sprijinită de peste 800 de profesori şi cercetători români şi străini, a depus la Curtea Constituţională un punct de vedere prin care susţine sesizarea preşedintelui Klaus...

Alte articole

Poate te interesează:

© 2020 Slatina Ta. Drepturi rezervate.