Timișoara. Conflict în stradă urmat de crimă

masina politieUn bărbat de 27 ani, de origine afgană, a murit și un altul a ajuns la spital în urma unei altercații, în stradă. S-a întâmplat în apropierea Gării de Nord din Timișoara. Potrivit informațiilor Digi24, ar fi fost vorba de o răfuială între grupuri de migranți, care trăiesc în clădirile abandonate din zonă. Agresorii sunt încă în libertate.

În jurul orei 17.30, trecătorii din zona Gării de Nord din Timișoara au observat o altercație și au suntat la 112. Atacatorii s-au făcut nevăzuți.

Medicii de pe ambulanțele sosite la fața locului au acordat victimelor primul ajutor, ulterior acestea fiind transportate la spital. Din păcate pentru cel de 27 de ani nu s-a mai putut face nimic, în schimb celălalt migrant este în continuare internat sub supravegherea medicilor.

În paralel, oamenii legii au descins în locurile în care migranții trăiesc ilegal și i-au dus la audieri.

Locuitorii din zona Gării de Nord se plâng că în ultima vreme, scandalurile între migranți sunt tot mai dese.

De câteva luni, Timișoara a cerut sprijin guvernamental pentru a rezolva problema migraților, însă până în acest moment, Executivul nu a găsit o soluție.

 

 

 

 

Economie

 

 

Național

Circa 42 de km de autostradă, de la Nădășelu la Zimbor și mai departe la Poarta Sălajului, o parte din Autostrada Transilvania A3 care trece pe la vest de Cluj Napoca, sunt în prezent construiți de către asocierea de firme românești Spedition UMB - Tehnostrade.

Alte articole

Poate te interesează:

© 2021 Slatina Ta. Drepturi rezervate.