Onești: Doi muncitori care renovau un apartament au fost omorâți de fostul locatar

masina politieUn bărbat de 60 de ani a sechestrat, astăzi, într-o locuință din Onești, doi bărbați care efectuau lucrări la un imobil, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bacău.

Ulterior, directorul medical al Spitalului municipal Onești a anunțat că unul dintre muncitori a ajuns la UPU cu multiple plăgi înjunghiate, a intrat în stop cardiorespirator și nu a mai putut fi salvat. Celălalt muncitor este și el resuscitat la locul incidentului. Bărbatul acuzat de sechestrarea celor doi a ajuns și el la spital, cu multiple plăgi împușcate.

Polițiștii au fost sesizați că un bărbat ar fi reținut, împotriva voinței lor, într-un imobil din localitate, doi bărbați care efectuau lucrări de reparații la un imobil ce i-a aparținut celui în cauză în trecut. La fața locului s-au deplasat echipe de polițiști, inclusiv un negociator din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău.

Portalul băcăuan Unu pe Trotuș a relatat că zeci de polițiști, de jandarmi și de pompieri au fost mobilizați luni după-amiază în Onești, într-o situație de criză, pe strada Stirenului.

 

Din informațiile aflate de publicația locală, un bărbat recalcitrant, în vârstă de aproximativ 60 de ani, îi ține ostatici pe doi muncitori sub amenințarea unui cuțit și proferează amenințări.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, Gabriela Ciobanu, a transmis pentru presa locală:

“În cursul acestei zile, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Bacău au fost sesizați că un bărbat, de 60 ani, din Onești, ar fi reținut, împotriva voinței lor, într-un imobil din localitate, doi bărbați, care efectuau lucrări de reparații la un imobil ce i-a aparținut celui în cauză în trecut.

La fața locului, s-au deplasat echipe de polițiști, inclusiv un negociator din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău, pentru luarea măsurilor legale.

Vom reveni cu amănunte, pe măsură ce acestea vor putea fi făcute publice, fără a prejudicia activitățile operative de la fața locului”.

 
 

Ulteror, Anca Băncescu, director medical la Spitalul municipal din Onești, a anunțat într-o intervenție la Digi24:

„În jurul orei 17.00 a fost adusă în UPU o persoană în jur de 36 de ani, cu multiple plăgi înjunghiate, a fost adusă în stop cardiorespirator. Inițial s-a reușit resuscitarea pacientului, care ulterior a intrat din nou în stop cardiorespirator, iar în jurul orei 18.00 a fost declarat decesul.

Apoi a fost adus agresorul, în jur de 68 de ani. Destul de agresiv. Cu multiple plăgi împușcate - toracice, membrele superioare, membrele inferioare -, care după investigațiile din Urgență a fost dus pe departamentul de Chirurgie.

Despre a treia victimă nu pot să vă dau mai multe detalii, a rămas la fața locului, iar din discuția cu colegii de acolo am înțeles că se afla în curs de resuscitare”.

Pin It