Șoferița care a lovit mortal doi copii pe trotuar a mărturisit că a încurcat pedalele

accident bucurestiFemeia care a provocat accidentul din București în urma căruia două fetițe aflate pe trotuar au murit strivite de mașină a fost audiată trei ore. Față de ea nu s-a luat nicio măsură preventivă în dosarul în care este cercetată pentru ucidere din culpă, scrie DIGI24.

Ea a fost lăsată să plece, față de ea nefiind luată nicio măsură preventivă. I-au fost prelevate probe biologice, medicii legiști urmând să stabilească dacă a consumat alcool.

Femeia de 56 ani este cercetată pentru ucidere din culpă. Ea a spus că a pierdut controlul volanului, că nu conducea prea des și că a încurcat pedalele.

Tragedia s-a produs sâmbătă seară, pe strada Mențiunii din nordul Capitalei, după ce o șoferiță a pierdut controlul volanului, a intrat într-un stâlp, apoi într-un gard. Cele două fete se aflau pe trotuar. Ambele au fost duse de urgență la spital, însă medicii nu le-au putut salva. Polițiștii care au vizionat imaginile de pe camerele video spun că mașina a venit cu viteză foarte mare. Foto: captura video

 

 

 

 

Economie

 

 

Național

Alte articole

Poate te interesează:

© 2021 Slatina Ta. Drepturi rezervate.