Accident cu 7 mașini, după furtul a peste jumătate de milion de lei

masina de politieUn bărbat din Sintești căruia i s-ar fi furat din mașină o geantă în care erau 650.000 de lei a plecat în urmărirea presupușilor hoți, care fugiseră la bordul unui alt autoturism, iar în localitatea Jilava urmărirea ca-n filme a provocat un accident în care au fost implicate nu mai puțin de șapte autovehicule.

Trei persoane rănite au fost transportate la un spital din București, informează Poliția Ilfov. Presupușii autori ai furtului au reușit însă să se facă nevăzuți.

Marți, în jurul orei 17:44, polițiștii Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov au fost sesizați că în localitatea Jilava a avut loc un accident, în care au fost implicate mai multe autoturisme. După aproape zece minute, o altă persoană a sunat și a anunțat că nepotul său a fost implicat într-un accident și că anterior i-ar fi fost furată o geantă ce conținea suma de 650.000 de lei, pe care o lăsase într-un autoturism parcat în fața imobilului de domiciliu, din localitatea Sintești.

Când polițiștii din Măgurele au ajuns la locul accidentului, nu au găsit persoanele bănuite de comiterea furtului, însă au găsit un autoturism, indicat de persoana vătămată ca fiind cel folosit de autori. Accidentul, în care au fost implicate șapte autovehicule, s-ar fi produs în timp ce persoana vătămată urmărea autoturismul cu care se deplasau persoanele bănuite de comiterea faptei sesizate.

Accidentul în lanț s-a soldat cu rănirea a trei persoane, precum și cu pagube materiale.

„În prezent, polițiștii efectuează cercetări pentru identificarea autorilor faptei reclamate, depistarea acestora și stabilirea cu exactitate a situației și de fapt, și de drept, cât și pentru luarea măsurilor legale care se impun”, informează un comunicat de la IPJ Ilfov. Foto: Facebook Poliția Română

 

 

 

 

Economie

 

 

Național

Trei bărbați cu vârste cuprinse între 25 și 34 de ani au fost reținuți de polițiștii clujeni după ce ar fi obligat o fată de 15 ani să urce în mașina lor pe o stradă din centrul orașului. Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal pentru lipsire de libertate.

Alte articole

Poate te interesează:

© 2021 Slatina Ta. Drepturi rezervate.