Vaslui. Un polițist, abia vindecat de coronavirus, s-a sinucis

politia masini politieSinucidere șocantă în Vaslui. Un bărbat care lucra la Poliția de Frontieră a fost găsit mort în propria casă. El și-ar fi tăiat gâtul cu un flex.

Un polițist de frontieră în vârstă de 43 de ani a fost găsit mort luni, 23 noiembrie, în locuința părinților săi din localitatea Berzeni, județul Vaslui.

Polițistul locuia în același imobil cu părinții și a fost găsit în stare de inconștiență în pat, prezentând o plagă masivă la nivelul gâtului. Alături de el se află un flex în stare de funcțiune.

Echipajele medicale sosite la față locului nu au reușit să mai facă nimic pentru salvarea bărbatului, constatând doar decesul. Totodată, polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs decesul.

Bărbatul nu era căsătorit și era cunoscut că fiind o persoană liniștită. Își desfășura activitatea în cadrul Sectorului de Poliție de Frontieră Berezeni. În urmă cercetărilor efectuate, reprezentanții IPJ Vaslui au anunțat că "nu sunt suspiciuni în privința decesului" conturandu-se ipoteza sinuciderii.

 

 

 

 

Economie

 

 

Național

Trei bărbați cu vârste cuprinse între 25 și 34 de ani au fost reținuți de polițiștii clujeni după ce ar fi obligat o fată de 15 ani să urce în mașina lor pe o stradă din centrul orașului. Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal pentru lipsire de libertate.

Alte articole

Poate te interesează:

© 2021 Slatina Ta. Drepturi rezervate.