Medicii cu coronavirus care au fugit din spitalul din Târgu Jiu au fost găsiți

covid 19ACTUALIZARE. Cei trei medici infectați cu coronavirus care au fugit din spitalul din Târgu Jiu au fost găsiți.

Pentru gestul lor li s-a întocmit dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.Conducerea spitalului va demara, de asemenea, o anchetă.

Polițiștii au constatat că este vorba despre trei femei cu vârste cuprinse între 31 si 55 ani, toate din Târgu Jiu, medici în cadrul Spitalului Județean Târgu Jiu. Femeile au fost găsite acasă și au fost duse cu ambulanța la secția Oncologie a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

ȘTIREA INIȚIALĂ. Trei cadre medicale infectate cu coronavirus, internate la secția de boli infecțioase a spitalului județean din Târgu Jiu, au plecat din spital.

Polițiștii de la IPJ Gorj au mers joi noaptea la spital, după ce au fost chemați de DSP. Inspectorii Direcției de Sănătate Publică au mers joi seara în control la spitalul județean din Târgu Jiu pentru a verifica dacă paturile de terapie intensivă sunt ocupate.

După ce au făcut această verificare, au mers să vadă și cum sunt tratați pacienții din secții și așa au observat că trei dintre ei lipsesc. Este vorba despre trei medici, potrivit DSP Gorj.

Inspectorii DSP au anunțat poliția după ce au constatat că cei trei nu sunt în spital. Toți erau internați de câteva zile. Este vorba despre trei medici, printre care un pneumolog și un medic de terapie intensivă, care sunt căutați acum de poliție.

De la debutul pandemiei, aproape 6.000 de cadre medicale au fost infectate cu noul coronavirus.

 

 

 

 

Economie

 

 

Național

Ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, a afirmat, marţi, că echipele de control ale Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) au demarat o acţiune de control la sediul Federaţiei Române de Fotbal, de unde au ridicat mai multe documente.

Alte articole

Poate te interesează:

© 2020 Slatina Ta. Drepturi rezervate.