Suceava. Trei fete minore, găsite intoxicate cu fum în casă. Una a murit, celelalte două în stare gravă

tragedie fete intoxicate cu fumTrei fete minore care locuiau fără părinți au fost găsite intoxicate în propria locuință. Cea mai mare dintre fete, în vârstă de 16 ani, a murit. Celelalte două se zbat între viață și moarte. Ele au 8 și 12 ani.

Caz șocant în județul Suceava! Trei fete minore care locuiau singure, au fost găsite de un vecin intoxicate în casă în stare de inconștiență. Una a murit, iar celalalte două sunt în stare gravă la spital. Se pare că radiatorul electric cu care se încălzea familia a căzut pe covor şi a declanşat un incendiu, în timp ce fetele dormeau.

Cele trei minore de 8, 12 și respectiv 16 ani locuiau la bunici. Sâmbătă seara, însă, au decis să se ducă la casa părinţilor, aflată în apropiere, aceştia fiind plecaţi la muncă în străinătate, spun vecinii familiei.

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili condiţiile în care s-a produs tragedia.

"Personalul de la Ambulanţa Suceava s-a deplasat la faţa locului şi a găsit o fată în vârstă de 16 ani, fără semne vitale şi alte două minore, de 8 si 12 ani, în stare de semi-inconştientă, fiind resuscitate”, au precizat reprezentanţii poliţiei pentru monitorulsv.ro

"Au ajuns în comă. Acum sunt intubate şi ventilate mecanic. Prognosticul este rezervat, nu ştim ce leziuni neurologice vor fi în urma hipoxiei prelungite", au spus medicii.

 

 

 

 

Economie

 

 

Alte articole

Poate te interesează:

© 2020 Slatina Ta. Drepturi rezervate.