Curtea de Apel București a validat mandatul de primar general al lui Nicușor Dan

nicusor danCurtea de Apel București a validat marți mandatul de primar general al Capitalei câștigat de Nicușor Dan la alegerile din 27 septembrie.

”Admite excepția tardivității. Respinge toate apelurile ca tardiv formulate. Definitivă”, se arată în minuta instanței.

Săptămâna trecută, Nicușor Dan, i-a acuzat pe Gabriela Firea și pe consilierii PSD că tergiversează intenționat preluarea mandatului prin depunerea a 52 de contestații ”copy-paste”.

”Cele 52 de cereri sunt ridicole, sunt depuse separat tocmai pentru ca judecătorii să își piardă timpul și să fie tergiversată preluarea mandatului”, a spus Nicusor Dan într-o conferință de presă în fața primăriei.

El a avertizat că ”în mod deliberat se pregătește o iarnă grea pentru bucureșteni” și a anunțat că imediat după preluarea mandatului de primar îl va demite pe șeful companiei Termoenergetica (fosta Radet), care gestionează termoficarea în București.

El a spus că au trecut deja 24 de zile de la alegeri și va mai dura cel puțin încă o săptămână până la preluarea mandatului, în timp ce Gabriela Firea și-a preluat mandatul în 2016 la 17 zile după alegeri.

 

 

 

 

Economie

 

 

Național

Ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, a afirmat, marţi, că echipele de control ale Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) au demarat o acţiune de control la sediul Federaţiei Române de Fotbal, de unde au ridicat mai multe documente.

Alte articole

Poate te interesează:

© 2020 Slatina Ta. Drepturi rezervate.