Harghita intră în scenariul roșu. Numărul îmbolnăvirilor a explodat în Timiș

pacienti coronavirusJudețul Harghita a ajuns la incidența de 3 cazuri de infectare cu COVID-19 la mia de locuitori în ultimele 14 zile. Este al treilea județ care intră în scenariul roșu săptămâna aceasta, după Alba și Cluj.

Bucureștiul a depășit pragul de 3 la mie la sfârșitul săptămânii trecute, iar acum a ajuns la o rată de infectare de 3,33, în ușoară creștere de la 3,31 ieri. În Capitală au fost confirmate în ultimele 24 de ore 685 de cazuri noi.

Alba rămâne județul cu cea mai mare rată de infectare, 3,54 la mie, față de 3,37 ieri. Aici sunt 96 de cazuri noi de COVID, conform ultimului bilanț.

Urmează Clujul, cu rată de infectare 3,18 și 273 de cazuri noi de COVID-19.

Harghita are azi o rată de infectare de 3 la mie, iar de la ultimul bilanț au fost 130 de infectări noi cu coronavirus.

O incidență tot mai mare se înregistrează în Sibiu, care a ajuns la 2,78 la mie, cu 160 de cazuri noi în ultimele 24 de ore.

Cel mai ridicat număr de infectări, după București, a fost înregistrat însă în Timiș, 333 de cazuri de COVID-19 de la ultimul bilanț, față de 205 de cazuri noi confirmate ieri. Aici, rata de infectare este 2,59.

 

 

 

 

Economie

 

 

Național

Ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, a afirmat, marţi, că echipele de control ale Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) au demarat o acţiune de control la sediul Federaţiei Române de Fotbal, de unde au ridicat mai multe documente.

Alte articole

Poate te interesează:

© 2020 Slatina Ta. Drepturi rezervate.