Cum arată din dronă lucrările de la Sebeș unde este nodul dintre A10, A1 și DN1 (VIDEO)

nodul dintre A10 A1 Si DN1O nouă filmare din dronă cu nodul rutier de la Sebeș, acolo unde A10 se unește cu A1, dar și cu DN1 și supra-traversează și calea ferată, arată că încă mai sunt multe lucrări de finalizat până când s-ar putea discuta de o deschidere.

Lucrările pe cei 17 km de autostradă de la Sebeș la Alba Iulia Nord avansează încet-încet, iar ministrul Transporturilor a reconfirmat recent într-un interviu pentru HotNews.ro intenția autorităților de a deschide acest lot până la finele anului. O nouă filmare din dronă cu nodul rutier de la Sebeș, acolo unde A10 se unește cu A1, dar și cu DN1 și supra-traversează și calea ferată, arată că încă mai sunt multe lucrări de finalizat până când s-ar putea discuta de o deschidere.

Într-o nouă filmare din dronă publicată și pe forumul peundemerg.ro se observă cum lucrările la nodul rutier de la Sebeș au avansat, însă nu într-un ritm prea alert. În continuare nu sunt gata toate pasajele, nici măcar toate grinzile nu au fost așezate până în acest moment.

În plus, în zona rampei peste DN1 lipsește complet o pilă pentru pasaj, un element la care constructorul nici nu s-a apucat de treabă din cauza unei conducte ce nu a fost relocată.

În altă zonă se vede că în sfârșit a fost acoperită cu pământ o casetă pentru conducte, dar încă mai e mult de lucru chiar și în acel loc. Foto: captură youtube

 

 

 

 

Economie

 

 

Alte articole

Poate te interesează:

© 2020 Slatina Ta. Drepturi rezervate.