Argeș. Două fetițe adoptate au „un comportament sexual explicit”

familie cu copii PixabayO familie din judeţul Argeş a luat în grijă două fetițe, surori cu vârste de patru şi cinci ani. Acestea s-au aflat anterior în grija unor asistente maternale. În prezent, familia reclamă că fetițele ar manifesta un comportament deplasat, explicit sexual, astfel că autoritățile judiciare argeșene au deschis o anchetă, vizate fiind asistentele maternale care le-au avut anterior în grijă pe cele două fetițe.

Una dintre cele două asistente maternale a mai primit recent în plasament o altă fetiţă, de 3 ani, relatează news.ro

Potrivit unor surse locale, situaţia celor două surori a intrat în atenția autorităţilor după ce fetiţele au ajuns, împreună, la o familie care a făcut demersuri să le preia și să le crească.

La scurt timp după ce au ajuns în casa respectivei familii, s-a constatat cele două fete manifestă „un comportament sexual explicit” una faţă de cealaltă, comportament pe care copilele şi l-au însuşit ca fiind unul normal, au declarat pentru News.ro sursele citate.

În aceste condiţii, ofiţerii de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti şi procurori din cadrul DIICOT au deschis o anchetă care le vizează în mod expres pe asistentele mternale.

Tags: ,

 

 

 

 

Economie

 

 

Național

Trei fete minore care locuiau fără părinți au fost găsite intoxicate în propria locuință. Cea mai mare dintre fete, în vârstă de 16 ani, a murit. Celelalte două se zbat între viață și moarte. Ele au 8 și 12 ani.

Alte articole

Poate te interesează:

© 2020 Slatina Ta. Drepturi rezervate.