Utilaj feroviar răsturnat la ieşire din Roşiorii de Vede, un bărbat a murit

accident feroviar teleormanUn utilaj feroviar s-a răsturnat marţi dimineaţa la ieşirea din Roşiorii de Vede, traficul feroviar de călători desfăşurându-se la această oră pe un singur fir de circulaţie, până la finalizarea intervenţiilor din zona accidentului, a anunţat CFR SA.

"Este vorba despre un utilaj feroviar, care se deplasa pe relaţia Roşiori Nord - Atârnaţi, pentru lucrări feroviare programate în staţia Atârnaţi. Din primele informaţii transmise de dispeceratul feroviar al SRCF Craiova, utilajul s-a răsturnat la ieşire din Roşiorii de Vede", au transmis reprezentanţii CFR SA.

Potrivit sursei citate, la faţa locului s-au deplasat reprezentanţii SMURD pentru acordarea primului ajutor.

Un bărbatul aflat în stop cardio-respirator în urma accidentului feroviar care a avut loc, marţi, la ieşirea din Roşiorii de Vede a decedat, anunţă ISU Teleorman.

"Din păcate, victima, un bărbat de circa 55 de ani, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, echipajele medicale ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Teleorman declarând decesul. Misiunea pompierilor a continuat pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor, iar autorităţile competente au preluat cazul pentru cercetări", precizează ISU Teleorman.

Utilajul feroviar a deraiat pe calea ferată la ieşirea din Roşiorii de Vede spre Drăgăneşti de Vede. Foto: ISU Teleorman

Pin It