Sibiu. 4 morți după ce o mașină a intrat într-un TIR. Imagini cu impact emoțional (VIDEO)

accident cu 4 morti sibiuPatru persoane și-au pierdut viața vineri dimineață în urma unui grav accident produs în Sibiu.

Șoferul unei mașini în care se aflau încă trei oameni nu ar fi acordat prioritate și s-a izbit de un autocamion. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva. Accidentul a avut loc vineri pe Calea Șurii Mici la intersecția cu DN7H.

„Vorbim despre un accident rutier deosebit de grav petrecut la ieșirea din Sibiu, zona aeroport. Din prime cercetări, șoferul autoturismului nu a acordat prioritate în intersecție, a intrat în TIR și a fost proiectat în alt vehicul. Vorbim de 4 victime decedate, toate se aflau în primul autoturism implicat în accident. E vorba de 4 adulți, 2 bărbați și 2 femei”, a spus Elena Welter, purtător de cuvânt ISU Sibiu.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cauzele accidentului. Foto: ISU Sibiu

 

 

 

 

Economie

 

 

Național

Temperaturile vor fi mai ridicate decât în mod normal în următoarele patru săptămâni, iar ploile vor lipsi în anumite zone, arată prognoza meteo emisă de Administrația Națională de Meteorologie pentru intervalul 18 octombrie - 15 noiembrie.

Alte articole

Poate te interesează:

© 2021 Slatina Ta. Drepturi rezervate.