Neamţ: Bărbat găsit mort într-o maşină; s-a împuşcat în gât

masina girofar politieUn bărbat de 30 de ani a fost găsit mort într-un autoturism în municipiul Roman, acesta prezentând o plagă prin împuşcare în gât.

Potrivit IPJ Neamţ, marţi seară, în jurul orei 20,00, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că un bărbat se află decedat într-un autoturism, în municipiul Roman.

Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului, stabilind că este vorba despre un bărbat de 30 de ani, din Roman, care prezenta o plagă prin împuşcare la gât.

Echipajul Serviciului de Ambulanţă deplasat la faţa locului a constatat decesul bărbatului.

De asemenea, la faţa locului a fost identificată o armă.

Bărbatul în vârstă de 30 ani din Roman, găsit împuşcat mortal în gât, s-a sinucis şi nu a fost victima unei infracţiuni, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu.

Deocamdată nu sunt cunoscute motivele pentru care tânărul a recurs la acest gest. Surse din cadrul anchetei au declarat că familia victimei nu are nici o explicaţie în acest sens.

Potrivit IPJ Neamţ, bărbatul în vârstă de 30 ani lucra ca armurier la magazinul tatălui său şi era deţinător legal de permis de port-armă.

 

 

 

 

Economie

 

 

Național

Un bărbat a fost reţinut de poliţiştii din Calafat, după ce a ameninţat cu un pistol pe terasa unui bar, asupra sa fiind apoi descoperite şi alte arme - arbaletă cu săgeţi, un cuţit, spray iritant, cartuşe şi recipienţi cu substanţe chimice, informează, miercuri, IGPR.

Alte articole

Poate te interesează:

© 2021 Slatina Ta. Drepturi rezervate.