Incendiu uriaș la o șaormerie celebră din București (VIDEO)

incendiu saormerie bucurestiUn incendiu puternic a izbucnit în noaptea de marți spre miercuri, la o cunoscută șaormerie din centrul Bucureștiului. Pentru stingerea focului au intervenit numeroase echipaje de pompieri, jandarmi și polițiști.

incendiu saormerie bucurestiZeci de salvatori au intervenit de urgență pentru a stinge flăcările uriașe. Incendiul puternic a izbucnit puțin după miezul nopții. Pompierii s-au luptat zeci de minute cu flăcările înalte de câțiva metri. Pentru că fast-food-ul era foarte aproape de un bloc unde locuiau sute de oameni, din cauza fumului dens și a focului uriaș pompierii i-au evacuat pe locatari. În acest caz s-a deschis o anchetă și oamenii legii încearcă să afle de la ce a pornit totul.

Pentru stingerea incendiului au acţionat 14 autospeciale de stingere, trei autoscări, SMURD şi descarcerare.

Mai mulți locatari din două blocuri aflate în imediata vecinătate a localului au fost evacuați, din cauza fumului dens și a flăcărilor care au distrus o bună parte din stratul de polistiren care izola termic clădirile. În urma evenimentului a rezultat rănirea a două persoane (un bărbat şi o femeie), angajaţi ai restaurantului, ca urmare a expunerii la monoxid de carbon. Foto: captură video

 

 

 

 

Economie

 

 

Național

Circa 42 de km de autostradă, de la Nădășelu la Zimbor și mai departe la Poarta Sălajului, o parte din Autostrada Transilvania A3 care trece pe la vest de Cluj Napoca, sunt în prezent construiți de către asocierea de firme românești Spedition UMB - Tehnostrade.

Alte articole

Poate te interesează:

© 2021 Slatina Ta. Drepturi rezervate.