accident bucurestiFemeia care a provocat accidentul din București în urma căruia două fetițe aflate pe trotuar au murit strivite de mașină a fost audiată trei ore. Față de ea nu s-a luat nicio măsură preventivă în dosarul în care este cercetată pentru ucidere din culpă, scrie DIGI24.

cod vant puternicDe la temperaturile de peste 20 de grade din ultimele două zile, care au reprezentat cele mai ridicate valori pentru o zi de 25 și, respectiv, de 26 februarie, vremea va înregistra o schimbare radicală. În prima zi de martie, iarna va reveni însă, a declarat la Digi24 directorul ANM, Elena Mateescu.

avocatul poporuluiAvocatul Poporului, Renate Weber, a declarat pentru Digi24.ro că nu a sesizat Curtea Constituțională pentru legea care elimină pensiile speciale ale parlamentarilor. Asociația Foștilor Parlamentari a înaintat o petiției Avocatului Poporului în care cerea sesizarea Curții Constituționale cu o excepție de neconstituționalitate.

vaccinare anticovidVeste bună în privința evoluției pandemiei de coronavirus în România. Coordonatorul campaniei naționale de vaccinare anti-COVID a anunțat sâmbătă că numărul persoanelor vaccinate l-a depășit pe cel al persoanelor infectate cu COVID-19. „Este o zi importantă pentru România”, a precizat medicul militar Valeriu Gheorghiță.

oameni aeroportComitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a aprobat vineri o nouă hotărâre prin care a fost actualizată lista ţărilor/zonelor/teritoriilor de risc epidemiologic pentru care se impune carantina la domiciliu/locaţia declarată pentru o perioadă de 14 zile asupra persoanelor care sosesc în România din acestea.

autoscara incendiu constantaPrimul raport după intervenția pompierilor de marți, de la Constanța, relevă o serie de disfuncționalități în intervenție. Primele echipaje au plecat cu un minut mai târziu față de timpul maxim prevăzut de Regulament iar autoscara a fost alertată mult prea târziu.

 

 

 

 

Economie

 

 

Național

Femeia care a provocat accidentul din București în urma căruia două fetițe aflate pe trotuar au murit strivite de mașină a fost audiată trei ore. Față de ea nu s-a luat nicio măsură preventivă în dosarul în care este cercetată pentru ucidere din culpă, scrie DIGI24.

Alte articole

Poate te interesează:

© 2021 Slatina Ta. Drepturi rezervate.