ciocanel justitie instantaSNSPA, cu susţinerea altor universităţi din România, centre şi institute de cercetare, asociaţii profesionale universitare şi sprijinită de peste 800 de profesori şi cercetători români şi străini, a depus la Curtea Constituţională un punct de vedere prin care susţine sesizarea preşedintelui Klaus Iohannis privind neconstituţionalitatea legii prin care se interzice în instituţiile de învăţământ referirea la identitatea de gen, relatează Agerpres.

familie cu copii PixabayO familie din judeţul Argeş a luat în grijă două fetițe, surori cu vârste de patru şi cinci ani. Acestea s-au aflat anterior în grija unor asistente maternale. În prezent, familia reclamă că fetițele ar manifesta un comportament deplasat, explicit sexual, astfel că autoritățile judiciare argeșene au deschis o anchetă, vizate fiind asistentele maternale care le-au avut anterior în grijă pe cele două fetițe.

Tags: ,

largire plaja mamaiaGuvernul pare să mizeze pe o revitalizare puternică a turismului pe litoral, care s-a dovedit suprasolicitat în condiții de pandemie și care are de suferit din cauza infrastructurii învechite. Autoritățile promit dublarea plajelor, dar și o autostradă sau măcar un drum expres între Constanța și sudul litoralului, vechiul drum național fiind deja de mai mulți ani un coșmar din cauza aglomerației.

Codruta Elena FilipMai mulţi medici l-au ironizat pe Ministrul Sănătăţii în mediul online când au aflat că proaspăta angajată va fi cea care va monitoriza spitalele regionale din România, scrie Adevărul.

Codruţa Elena Filip, în vârstă de 24 de ani, a fost angajată ca şi consilier debutant la Ministerul Sănătăţii în urma unui interviu. Tânăra va lucra la Direcţia de Monitorizare şi Implementare a Spitalelor Regionale din România.

 

 

 

 

 

 

Economie

 

 

Național

Alte articole

Poate te interesează:

© 2020 Slatina Ta. Drepturi rezervate.