Național

impadurire gradinileMinistrul Mediului, Costel Alexe, susține că în primăvara acestui an, în cadrul Lunii Pădurii, va demara cea mai amplă campanie de împădurire pe care a avut-o vreodată România, iar una dintre acțiuni vizează plantarea de pomi pe terenurile degradate în vederea protejării solului.

masini confiscate politia de frontieraSute de mii de euro sunt blocate în garajele Poliției de Frontieră, în condițiile în care mașinile depistate la graniță ca fiind furate sunt puse sub sechestru până la finalul procesului penal, iar proprietarii pierd, astfel, mare parte din valoarea autovehiculului.

Cazinou ConstantaÎncep lucrările de restaurare a Cazinoului din Constanța, după patru ani și patru licitații eșuate. Primarul Constanței a anunțat că miercuri va preda clădirea Companiei Naționale de Investiții și constructorului. Lucrările costă 94 de milioane de lei.

vin sau bereAproximativ o treime dintre români preferă berea, în general cea produsă în unități industriale (28%), dar există un interes în creștere și pentru cea artizanală (2,7%), bărbații fiind principalii consumatori (37,8% dintre respondenți), arată un studiu efectualt de Reveal Marketing Research.

dragneaLiviu Dragnea a fost adus, marți dimineață, de la Penitenciarul Rahova la sediul instanței supreme, pentru dezbaterea recursului în casație formulat față de condamnarea de 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare din dosarul DGASPC.

Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...