Câini arși printre gunoaie. Polițiștii au găsit peste 100 de animale chinuite într-un adăpost improvizat

politia animalelorPolițiștii bucureșteni au descoperit peste 100 de câini ținuți în condiții improprii într-un adăpost improvizat. Animalele au fost mutate într-un loc sigur, iar polițiștii îi cercetează pe cei care au organizat adăpostul, scrie DIGI24.

Adăpostul a fost descoperit în urma unui apel care anunța zilele trecute că, pe un teren viran, într-un container, printre deșeuri, ardeau trupurile unor câini, potrivit unui comunicat al Poliției Capitalei.

Polițiștii, alături de angajați ai Autorității pentru Supravegherea și Protecția Animalelor și Direcției Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, au făcut sâmbătă percheziții la adresa unui bărbat bănuit că se ocupa de gestionarea adăpostului improvizat, dar și la adresa adăpostului. Au găsit 108 câini ținuți în condiții improprii, unii cu diverse răni, animalele fiind preluate și duse într-un adăpost autorizat.

Polițiștii ridicat documente cu privire la câinii din adăpost, o parte de ei urmând să fie identificați pe baza microcipurilor. Proprietarii animalelor vor fi contactați pentru stabilirea cum au ajuns câinii în adăpostul improvizat.

De asemenea, polițiștii au dus la audieri încă o persoană care ar fi organizat adăpostul improvizat.

 

 

 

 

Diverse

 

 

Alte articole

Poate te interesează:

© 2021 Slatina Ta. Drepturi rezervate.