27 de câini, din care 19 pui, uciși și abandonați la marginea unei râpe

caini ucisiCadavrele a 27 de câini puse în pungi de plastic au fost găsite aruncate la marginea unei râpe. Polițiștii au deschis dosar penal pentru uciderea cu intenție a animalelor.

Potrivit IPJ Hunedoara, polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor s-au sesizat cu privire la faptul că, în zona Câmpușel din incinta Parcului Național Retezat, persoane necunoscute ar fi ucis un număr de 27 de câini, scrie Mediafax.

Aceștia, opt câini adulți și 19 pui, au fost abandonați în saci de plastic pe marginea unei râpe, iar imaginile au fost făcute publice pe Facebook.

Cadavrele câinilor au fost duse la DSVSA Gorj pentru necropsie.

Reprezentanții Romsilva spun că locul în care au fost abandonate cadavrele a 27 de câini nu se află în interiorul Parcului Național Retezat, ci la aproximativ 500 de metri de limita exterioară a ariei naturale protejate, într-o pădure privată, care nu este administrată de Regia Națională a Pădurilor - Romsilva.

„Rangerii Parcului Național Retezat au efectuat cercetări în teren și locația respectivă este în afara parcului național administrat de Regia Națională a Pădurilor - Romsilva", potrivit unui comunicat transmis de regie.

În acest caz, polițiștii au deschis un dosar penal pentru uciderea cu intenție, fără drept, a animalelor. Facebook Grigore Nick

 

 

 

 

Diverse

 

 

Alte articole

Poate te interesează:

© 2021 Slatina Ta. Drepturi rezervate.