Modalități de livrare

Pentru toate comenziile livrarea se face prin intermediul firmei de curierat rapid sau Posta Romana conform termenilor si tarifelor speciale oferite de firma noastra clientilor nostri!

Taxa de livrare

15 lei + TVA /primul kg si 0.8 lei + TVA/kg suplimentar

Ex.Modalitate de Calcul: Colet 4 kg = (0.8 lei x 3 kg suplimentare) + 15 lei /primul kg = 17.40 lei + TVA (24%)= 21.57 lei

In urma confirmarii fiecarei comenzi un operator vanzari va va comunica si taxele de transport.

Pentru livrarile in arii ale tarii care nu se afla in acoperirea curierului, se va face o evaluare a taxelor de transport in prealabil.

Produsele noastre sunt expediate in cutii speciale si sunt ambalate cu grija pentru a le proteja impotriva socurilor din timpul transportului!

Pentru livrarea prin 'Curier rapid' durata expedierii este de 24 de ore, cu livrarea comezii la adresa indicata de dumneavoastra.

IMPORTANT:

Pentru produsele din sectiunile Accesorii nunta, Accesorii botez, Accesorii bebelusi, Marturii nunta, la valori ale comenzii mai mari de 100 RON achitate in avans nu se mai factureaza Taxa de transport.

Pentru produsele din sectiunile Lenjerie intima, Costume de baie, Haine si accesorii nu se plateste taxa de livrare pentru comenzi achitate in avans de nimim 200 RON.