Gigi Becali, despre situaţia lui Florinel Coman: "Se poate să-i dea pușcărie 1, 2, 3 ani, e adevărat!"

florinel coman si gigi becaliFlorinel Coman a fost prins luni după-amiază pe autostrada A2 în timp ce rula cu 165 de km/oră și fără să aibă carnet de conducere recunoscut în România.

După ce a fost tras pe dreapta, fotbalistul celor de la FCSB le-a prezentat poliţiştilor un permis de conducere din Ucraina, scrie Digi Sport.

Polițiștii i-au întocmit fotbalistului roș-albaștrilor un dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi au reţinut documentul prezentat la control în vederea continuării cercetărilor. În cazul în care după verificări se va constata că permisul este valid, dosarul penal va fi închis, iar Florinel Coman va rămâne doar cu sancţiunea pentru depăşirea vitezei legale.

Gigi Becali nu-şi face probleme în privinţa lui Florinel Coman. Patronul roş-albaştrilor susţine că şi dacă va fi găsit vinovat, fotbalistul va primi o pedeapsă de închisoare cu suspendare.

"Se poate să-i dea pușcărie 1, 2, 3 ani, e adevărat. E grav, dar nu chiar atât de rău. Dacă o să aibă o cota joasă, eu am grijă de copiii mei, o să joace la FCSB și o să-i fac 50.000 de euro pe lună. Acum are 20.000, îi fac 50.000.

Gigi Becali către Florinel Coman: "Stai liniştit"

Patronul roş-albaştrilor vede şi partea plină a paharului, după incidentul în care a fost implicat Florinel Coman: crede că după acest "derapaj" fotbalistul se va motiva şi va reveni la forma care l-a consacrat.

"Nu există ca cineva să facă puşcărie pentru că merge fără permis. O să merg să vorbesc cu Donald Trump, dar nu mai e (n.r. râde). Plăteai şi-ţi luai carnetul din Cipru. Credeţi că e mare lucru de luat un carnet? Plăteşti aici 1000 de euro şi conduci. Dosarul ăsta e adevărat. Prima dată să se facă acolo ancheta, în Ucraina, că a fost laut prin fraudă şi ce vină are el. El l-a luat în Ucraina, să se ducă poliţia acolo să facă ancheta.

Îmi pare bine că s-a întâmplat aşa. Să vorbim şi lucruri pozitive. E foarte bine că s-a întâmplat asta, să se înveţe minte şi să joace fotbal, pentru că el nu ştie sigur dacă e valabil carnetul lui, dar i-am zis eu «Stai liniştit, carnetul e valabil în România, îţi garantez eu».”, a mai spus Gigi Becali.

Gigi Becali i-a transmis jucătorului său că are parte de toată susținerea sa. În plus, Becali spune că Florinel Coman nu are motive să nu fie în lot și să nu joace în proximul meci al liderului din Liga 1, cel cu FC Botoșani, programat duminică. Foto: Captură Digi Sport

 

 

 

 

 

 

 

 

Social

Alte articole

Poate te interesează:

© 2021 Slatina Ta. Drepturi rezervate.