Cei mai proști hoți din lume au fost prinși după ce unul s-a așezat pe telefon și a sunat la poliție

pe bancaDoi hoți au fost arestați în Marea Britanie după ce unul dintre ei a sunat din greșeală la poliție în timpul unui jaf, informează CNN.

Un ofițer din poliție din Staffordshire i-a denumit "cei mai ghinioniști hoți din lume" și i-a asemănat cu spărgătorii din filmul "Singur acasă".

Potrivit acestuia, unul dintre bărbați s-a așezat pe telefon și a format din buzunar numărul 999 (numărul din Marea Britanie pentru situații de urgență), iar apelul a ajuns la polițiști. Oamenii legii au ascultat pe măsură ce hoții comiteau infracțiunea și momentul în care colegii lor au intervenit și i-au arestat.

"Cred că tocmai i-am arestat pe cei mai ghinioniști spărgători din lume", a scris inspectorul-șef John Owen pe Twitter. "În timpul unui jaf, unul dintre hoți s-a așezat pe telefonul mobil din buzunar și a sunat la 999", a continuat el.

"Am primit un apel în care erau descrise faptele lor, până în momentul în care ofițerii au ajuns și i-au arestat", a mai scris Owen.

Inspectorul Owen a adăugat mesajului său o imagine GIF cu personajul Marv, unul dintre hoții faimoși din filmul "Singur acasă".

Ca-n filme. Un avion plin cu criminali şi tâlhari expulzaţi din Marea Britanie va ajunge în România

 

 

 

 

 

 

Social

Diverse

NASA a lansat miercuri dimineața prima sa misiune de apărare contra unui asteroid. Este un test care ne va arăta cum putem salva planeta de o lovitură potenţial devastatoare. Misiunea DART este prima dedicată încercării de a devia un asteroid de la traiectoria care ar putea duce la un impact.

Alte articole

Poate te interesează:

© 2021 Slatina Ta. Drepturi rezervate.