O veveriță beată, senzația momentului pe internet (VIDEO)

veverita beataO veveriță din Minnesota, Statele Unite ale Americii, este protagonista unui videoclip care a făcut furori pe rețelele de socializare.

Imaginile care au devenit virale au fost surprinse vinerea trecută, iar în acestea se poate vedea cum veverița abia se ține pe picioare. Motivul? Ei bine, se pare că proprietarul casei a uitat pe o masă un castron cu pere fermentate. Animalul a fost atras de miros și s-a înfruptat, până a fost la un pas să pice din picioare.

Kathlee Morlok, proprietara casei, a povesitt că episodul inedit a avut loc vinerea trecută, când a făcut curat în frigider.

„Am găsit o pungă cu pere. În loc să le arunc, le-am pus într-un castron pentru Hamlet”, a mărturisit ea, referindu-se la porcul familiei.

Aceasta a uitat, însă, de ele și nu și-a dat seama că au rămas afara până nu a văzut veverița înfruptându-se din ele.

Deși a tras o sperietură zdravănă și s-a temut pentru viața veveriței, femeia s-a liniștit a doua zi, când a venit să mănânce porumb și semințe.

Întreg momentul cu veverița poznașă a fost filmat și postat pe rețelele sociale, unde a adunat mai bine de 1,5 milioane de vizualizări. Foto: Captură Youtube

 

 

 

 

 

 

Social

Diverse

Forma fizică a președintelui Klaus Iohannis a generat, vineri dimineață, un val de reacții pe rețelele sociale, după ce șeful statului și-a arătat mușchii brațelor în momentul vaccinării împotriva Covid.

Alte articole

Poate te interesează:

© 2021 Slatina Ta. Drepturi rezervate.