Un oraș din Belgia a montat lumini de Crăciun asemănătoare lumânărilor, însă, „unii oameni văd altceva”

lumini belgiaOrașul belgian Oudenburg a intrat în spiritul Crăciunului și a prezintat cetățenilor zeci de lumini, amenajate pentru a arăta ca niște lumânări festive. Totuși, unii cetățeni consideră că lumânările arata mai mult ca un penis.

Când comutatorul a fost răsucit, a apărut altceva: în loc de lumânări, cele 80 de coloane arătau mai mult ca o anumită parte a anatomiei masculine acoperită cu lumini albastre, iluminând stațiile de autobuz, spațiile verzi și chiar împrejurimile unei biserici.

Primarul oraşului belgian Oudenburg şi-a cerut scuze după ce locuitorii au spus că luminile de Crăciun arătau ca nişte penisuri atunci când au fost aprinse.

Cele 90 de structuri din alb şi albastru amplasate în oraş ar fi trebuit să arate ca nişte lumânări, scrie NYTimes.

Primarul Anthony Dumarey a recunoscut că a primit multe reacţii la arta stradală în formă falică. El a spus că designerii se gândiseră iniţial la lumânări, dar au decis în ultimul moment că o flacără în partea de sus a coloanei albe era clişeu. În schimb, s-a înlocuit cu o minge albastră.

"Aveam un buget limitat, aşa că departamentul nostru tehnic a proiectat iluminarea de la sine. În orice caz, am vrut să ne îndepărtăm de clasica iluminare cu flacără sau lumânare", a spus el.

El a adăugat că fiecare decoraţie a costat oraşul 165 de euro, şi a adăugat: "Dacă am dori să cumpărăm ceva în loc, ar trebui să plătim câte 500 de euro".

Primarul a spus că decoraţiuniele nu reprezintă o problemă atât de mare şi că toată lumea ar avea nevoie de "puţin umor în aceste vremuri”. "Unii oameni fac fotografii cu ei cu degetele mari în sus. Este cu siguranţă cea mai discutată iluminare de Crăciun din ţară", a spus primarul.

 

 

 

 

 

 

Social

Alte articole

Poate te interesează:

© 2021 Slatina Ta. Drepturi rezervate.