Sex simbolul Italiei, actorul Gabriel Garko, dezvăluie că este gay

Gabriel Garko FBCunoscut şi în România graţie rolurilor din seriale precum "Onoare şi respect", Gabriel Garko şi-a şocat admiratoarele, dezvăluind că este homosexual: „Am avut 11 ani o relaţie secretă cu un bărbat“.

Postura de sex simbol l-a prins atât de bine pe Garko încât nu a mai reuşit să iasă din acest rol, chiar dacă viaţa lui personală era complet diferită. Cam aceasta a fost explicaţia oferită de el chiar la televizor, la o emisiune italiană.

I-a trebuit actorului mult curaj pentru a face acest pas, dar se pare că a fost nevoie de o pandemie în care, aşa cum a spus el, şi-a pus masca anti-virus, dar şi-a scos cealaltă mască. Pentru că nu a mai suportat să mintă despre orientarea lui sexuală, oricât de multe femei ar dezamăgi.

"Prima mea relaţie adevărată a fost cu un bărbat pe nume Riccardo. Am fost împreună 11 ani", şi-a început Gabriel confesiunea.

"Am fost tot timpul la filmări atât de mult timp, încât am ajuns să mă identific cu bărbaţii cuceritori pe care îi interpretam. Asta cu atât mai mult cu cât, dacă ai orientarea mea sexuală, nu poţi face acest job. Sistemul îţi cere să fii heterosexual, iar tu trebuie să te prefaci. La început, am luat totul ca pe un joc. Dar tot jucându-mă, m-am trezit blocat într-o maşinărie care îmi dicta mişcările şi jocul nu a mai fost atât de amuzant. Dar acum a venit momentul să-mi dau masca jos.".

 

 

 

 

 

 

Social

Diverse

Forma fizică a președintelui Klaus Iohannis a generat, vineri dimineață, un val de reacții pe rețelele sociale, după ce șeful statului și-a arătat mușchii brațelor în momentul vaccinării împotriva Covid.

Alte articole

Poate te interesează:

© 2021 Slatina Ta. Drepturi rezervate.