Cum arăta Loredana Groza la 18 ani

loredana grozaLoredana Groza reușește să fie mereu în centrul atenției, iar de această dată și-a surprins total prietenii virtuali, întrucât a făcut publică o fotografie de când avea 18 ani.

Loredana Groza a fost acuzată că a exagerat cu operațiile estetice, iar în urmă cu puțin timp și-a uimit fanii cu o fotografie de la vârsta de 18 ani, când a absolvit liceul.

Artista a făcut publică imaginea inedită, iar în dreptul acesteia a făcut public un mesaj în care a vorbit despre concertele pe care le susținea în acea perioadă.

”Poza de absolvire.. 18 ani tocmai împliniți.. Lori din Onești, fata cu matricolă și sarafan câștigase deja toate marile concursuri de cântat posibile în România, umplea stadioane, Sala Polivalentă din București sold out de câteva ori pe an și vânduse deja milioane de albume cu primul disc „Bună seară, iubite”..record neegalat încă.

 

 

 

 

 

 

 

Social

Diverse

Forma fizică a președintelui Klaus Iohannis a generat, vineri dimineață, un val de reacții pe rețelele sociale, după ce șeful statului și-a arătat mușchii brațelor în momentul vaccinării împotriva Covid.

Alte articole

Poate te interesează:

© 2021 Slatina Ta. Drepturi rezervate.