Moștenitoarea mărcii de bere Guinness a murit la doar 19 ani în urma unui accident stupid

Honor Uloth GuinnessMoștenitoarea imperiului irlandez Guinness, Honor Uloth, în vârstă de 19 ani, a murit în urma unui accident la piscină. Anchetatorii spun că fata a alunecat în timp ce încerca să sară în apă! A fost descoperită inconștientă de fratele ei.

Tânăra de 19 ani, care studia Istoria Artei la Universitatea Oxford Brookes, a fost descoperită de fratele ei în vârstă de 15 ani. El a fost și cel care i-a scos trupul din apă. În urma unei investigații medicale, s-a descoperit că adolescenta avea o fractură la nivelul umărului și o rană la cap, potrivit The Sun.

S-a lovit când a încercat să sară în piscină

În urma incidentului, poliția a deschis o investigație, aceștia având mai multe ipoteze cu privire producerea tragediei. Oamenii legii cred că tânăra a alunecat, când a încercat să sară în piscină și s-a lovit la cap.

„Am pierdut o fiică și o soră care a adus lumină și bucurie în viața noastră”

„Am pierdut o fiică și o soră care a adus lumină și bucurie în viața noastră. Era atât de plină de distracție, de râsete, bunătate și de aventură. A avut această abilitate de a aduce oamenii împreună și de ai face să se simtă bine”, se arată într-un comunicat al familiei care deține imperiul Guinness.

Moştenitorul unei averi de 5 miliarde de dolari, John Getty, a fost găsit mort într-o cameră de hotel

 

Tags:

 

 

 

 

 

 

Social

Diverse

Forma fizică a președintelui Klaus Iohannis a generat, vineri dimineață, un val de reacții pe rețelele sociale, după ce șeful statului și-a arătat mușchii brațelor în momentul vaccinării împotriva Covid.

Alte articole

Poate te interesează:

© 2021 Slatina Ta. Drepturi rezervate.