Vlăduța Lupău, primele mărturisiri după ce a fost infectată cu noul coronavirus

vladuta lupauVlăduța Lupău, celebra interpretă de muzică populară, a fost diagnosticată cu noul coronavirus. Artista a mărturisit totul printr-un mesaj postat pe rețelele sociale și i-a sfătuit pe fani să se protejeze cum pot mai bine.

Vlăduța Lupău se numără printre persoanele pozitiv pentru coronavirus în ultimele zile, iar acum artista a vorbit despre problemele pe care le-a întâmpinat. Ba mai mult, ea a mărturisit că nu a crezut în acest virus, însă după ce și-a făcut testul, aceasta le-a transmis fanilor să se protejeze.

”Sunt foarte mâhnită și supărată să văd reacția unora. Duminică, eu am avut roșu în gât, după care am făcut febră și am decis să mă duc să mă testez luni dimineața la un centru din Cluj.

Nu mă gândeam că aș putea fi pozitivă. Am zis să fac testul așa, pentru că aveam foarte multe de făcut, aveam de filmat un Revelion. Toate s-au anulat momentan. Mă rog, nu o să particip”, a mărturisit Vlăduța.

Aceasta a mărturisit, de asemenea, că printre simptomele pe care le-a prezentat s-au numărat febra, transpirațiile și o durere mare resimțită în spate, însă până când nu a văzut rezultatul pe buletinul de analize, ea nu a crezut în acest virus.

”Nu am crezut în acest virus sau, mă rog, nu atât de tare în el, mai ales că toată vara am cântat și am întâlnit sute sau poate mii de oameni. N-am crezut deloc în el. Pot să spun acum că, pentru mine, este ca o răceală”, a mai povestit ea.

 

 

 

 

 

 

Social

Life style

Cheile wireless iti pot usura viata, insa reprezinta un pericol pe care hotii il pot exploata cu usurinta. Semnalul cheilor de la masina neprotejate poate fi interceptat cu usurinta de catre hoti, ce pot deschide masina de la distanta. Pentru a preveni aceasta situatie, expertii recomanda o...

Alte articole

Poate te interesează:

© 2020 Slatina Ta. Drepturi rezervate.