David Luiz i-a dat „block” cântăreței Ruby

rubyCântăreața Ruby (31 de ani) a dezvăluit ce s-a mai întâmplat după ce a fost abordată pe Instagram de celebrul David Luiz (33 de ani).

Cum a ajuns David Luiz să-i dea block cântăreței Ruby

Fundașul celor de la Arsenal i-a dat block artistei, spre surprinderea acesteia. Ruby și-ar fi dorit să-i trimită jucătorului un link cu cea mai recentă piesă a ei.

”Mi-a dat block! Nu vreau să mai vorbesc... Nu i-am răspuns și mi-a dat block! Mi s-a părut amuzant la început, nu le am cu fotbalul. Am văzut că are mulți urmăritori și mi s-a părut tare.

Mi-a trimis multe poze și nu am vrut să le deschid. Am deschis una și erau multe emoticoane. Am și printscreen, pentru cei care nu mă cred”, a spus Ruby, la Pro TV.

Ruby, despre David Luiz: ”Nu i-am dat flit!”

Ruby a mai spus că nu a fost în flirturi cu David Luiz, dar că i-ar fi plăcut să-și facă publicitate pe seama lui.

”Am avut inima un pic, așa, și n-am mai deschis. Nu i-am dat flit, i-am dat seen. Chiar nu voiam să fie pa! Așteptam să-i dau link cu piesa mea și să bubuie din prima zi: 19 milioane de vizualizări!

Nu sunt în flirturi cu fotbalistul David Luiz! N-am fost, ar fi vrut el să fie cu Ruby”, a mai spus Ruby. Foto: Instagram @rubyishot

Tags: ,

 

 

 

 

 

 

Social

Life style

Cheile wireless iti pot usura viata, insa reprezinta un pericol pe care hotii il pot exploata cu usurinta. Semnalul cheilor de la masina neprotejate poate fi interceptat cu usurinta de catre hoti, ce pot deschide masina de la distanta. Pentru a preveni aceasta situatie, expertii recomanda o...

Alte articole

Poate te interesează:

© 2020 Slatina Ta. Drepturi rezervate.