Cât costă salteaua "anti-coronavirus" pe care doarme Lionel Messi

Lionel MessiLionel Messi doarme pe o saltea "anti-coronavirus", despre care se spune că "ar ucide Covid-19 în doar patru ore", şi care costă aproximativ 1000 de euro, scrie presa internaţională.

Astfel, după ce Mundo Deportivo a anunţat, în urmă cu câteva zile, că starul Barcelonei doarme pe o salea "anti-coronavirus", acum britanicii de la The Sun au anunţat şi ce preţ are aceasta: 900 de lire sterline, adică aproximativ 1000 de euro.

"Lionel Messi face tot posibilul pentru a se proteja pe el, dar şi soţia şi copiii, de noul coronavirus. Ultima achiziţie este o saltea despre care se spune că înlătură orice urmă de Covid-19 în doar 4 ore.", scriu jurnaliştii britanici.

Presa din Spania despre salteaua "anti-coronavirus"

Mai multe publicaţii din Spania, printre care Mundo Deportivo, AS sau La Sexta, au scris despre salteaua "anti-coronavirus" pe care şi-a achiziţionat-o Lionel Messi. Pe lângă fotbalistul Barcelonei, şi Sergio Aguero a apelat la serviciile companiei care livrează acest produs.

Jurnaliştii din Spania dau şi detalii despre tehnologia folosită: este vorba despre un sistem inventat pe timpul pandemiei, numit "Viruclean". Pe scurt, dacă o persoană infectată cu COVID-19 doarme pe această saltea, virusul dispare și nu va mai contamina pe altcineva.

Salteaua folosește nanoparticule îmbinate în material care anihilează practic orice virus sau bacterie, în proporţie de 99%, în maximum 4 ore. Sistemul este aplicat și la măști medicale.

De asemenea, cele mai scumpe modele au și sisteme de masaj și încălzire a corpului.

 

 

 

 

 

 

Social

 

 

Life style

Un bărbat din Canada a fost pus sub acuzare pentru că dormea în timp ce mașina lui Tesla, aflată în modul Autopilot, a atins viteza de 150 km/oră, informează BBC.

Alte articole

Poate te interesează:

© 2020 Slatina Ta. Drepturi rezervate.