Patru femei fură pavajul de pe o stradă din Chişinău şi îl urcă într-un Audi Q5 (VIDEO)

femei fura pavajPatru femei au fost surprinse noaptea trecută cum fură pavajul de pe strada Kiev din Chişinău şi îl urcă într-un automobil marca Audi Q5.

Primarul Ion Ceban a solicitat implicarea instituţiilor de profil pentru identificarea persoanelor suspectate de sustragerea materialelor de construcţie de la şantierele privind amenajarea obiectivelor de infrastructură, scrie Adevărul.ro

Potrivit autoexpert.md, primarul Chișinăului, Ion Ceban, a solicitat implicarea instituțiilor de profil pentru identificarea persoanelor care au furat materialele de construcție. Tototdată, acesta a insistat să fie făcute publice imaginile video și pozele care surprind cetățenii depistați furând bunurile publice.

Pe pagina oficială de Facebook a Primăriei, a apărut un material video în care pot fi observate patru femei care fură pavajul de pe șantierul de renovare a scuarului de pe str. Kiev.

Edilul capitalei a declarat că asemenea acțiuni sunt josnice, iar efortul depus de municipalitate este în van. La fel, Ceban a cerut responsabililor să securizeze șantierele, iar persoanele vinovate să fie sancționate.

 

 

 

 

 

 

Social

 

 

Life style

Un bărbat din Canada a fost pus sub acuzare pentru că dormea în timp ce mașina lui Tesla, aflată în modul Autopilot, a atins viteza de 150 km/oră, informează BBC.

Alte articole

Poate te interesează:

© 2020 Slatina Ta. Drepturi rezervate.