Andreea Antonescu, amendată pentru apel fals la 112

andreea antonescu apel fals 112Andreea Antonescu, fosta membră a trupei Andre, a sunat la 112 în noaptea de miercuri spre joi și a spus că este sechetarată într-un apartament din Iași. Polițiștii s-au dus la adresă, însă artista a negat că a sunat la numărul de urgență.

Andreea Antonescu a sunat în noaptea de miercuri spre joi la 112 și a anunțat că este sechestrată într-un apartament din Iași, de către iubitul său.

Când au ajuns polițiștii, Andreea Antonescu a negat totul.

„În jurul orei 00:30 am fost sesizați de către o femeie de 37 de ani din muncipiul București cu privire la faptul că ar avea un conflict cu iubitul său, într-un imobil de pe raza municipiului Iași. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că cele sesizate nu se confirmă, femeia a negat faptul că a efectuat serviciul de urgență 112 și a declarat că nu are nicio problemă. Astfel polițiștii au sancționat-o contravențional, cu o amendă de 4.000 de lei, conform OUG nr. 34/200, pentru apelare nejustificată”, a declarat Beatrice Romanescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi.

Polițiștii au găsit-o pe Andreea Antonescu alături de iubitul ei, ieșeanul Ștefan Manolache, cel cu care este într-o relație de aproximativ un an.

Potrivit unor informații, cei doi miroseau puternic a alcool.

 

Life style

Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...