Daniela Crudu: "Nu mai văd, am ochii lipiţi, plini de sânge"

daniela crudu batuta de iubitDaniela Crudu a fost victima violentei domestice. Ea a fost batuta de iubitul sau si a ajuns internata la spital in stare grava.

Daniela Crudu a vorbit cu presa pentru prima oara dupa momentele grele prin care a trecut. Ea a marturisit ca starea ei nu este una tocmai buna.

"Daca nu saream din masina si nu fugeam, ma omora. M-a dat cu capul de bord. Suntem impreuna de mult timp, nu a avut nicio iesire violenta, dar acum, practic era alt om. Nu s-a comportat niciodata asa, nu stiu ce s-a intamplat cu el. Nu mai vad, am ochii lipiti si plini de sange”, a declarat Daniela Crudu pentru Xtra Night Show.

Conform unor surse citate de spynews.ro, Daniela Crudu ar fi fost agresată de către iubit, iar motivul ar fi faptul că bărbatul nu ar mai fi găsit o anumită sumă de bani când s-a întors din străinătate.

Croatul s-a enervat la culme petru că bruneta cheltuise banii respectivi și astfel a devenit violent. Potrivit informațiilor transmise de polițiști, chiar Daniela Crudu a fost cea care a sunat la 112 și a spus că este agresată de iubit, însă a refuzat să depună plângere penală, dar a acceptat să fie transportată la spital

 

Life style

Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...