Ed Sheeran a cumpărat cinci noi proprietăți la Londra cu 10 milioane de lire sterline

ed sheeran cu sotiaMuzicianul Ed Sheeran a dat 10 milioane de lire sterline pentru alte cinci proprietăți imobiliare cumpărate la Londra, arată Smart Radio, păstrând un loc special pentru piesele muzicianului în playlistul zilei.

Autorul piesei ”Shape of You” avea deja 22 de proprietăți. Noile achiziții se adaugă domeniului deținut la Suffolk. Muzicianul, în vârstă de 28 de ani, a cheltuit până acum 57 de milioane de lire sterline pe cele 27 de apartamente, case și vile pe care le deține.

Cotidianul The Sun citează o sursă potrivit căreia "suma de bani investită de cântăreț în proprietăți este uimitoare dar nu este decât o picătură într-un ocean atunci când o compari cu cele 600 de milioane de lire sterline pe care le-a câștigat din turneul Divide”.

Cele mai multe achiziții au fost realizate prin intermediul companiei Maverick Properties, înființată de Sheeran în 2015 împreună cu managerul său, Stuart Camp.Compania deține mai multe proprietăți în zonele luxoase din Londra, inclusiv în Holland Park, Wiverton Tower și Whitechapel.

Noile achiziții sunt cele mai scumpe, incluzând două apartamente în apropiere de Battersea Dogs și Cats Home și încă două proprietăți în Covent Garden.

Presa a anunțat că muzicianul a mai cumărat cu 4 milioane de dolari două case din apropierea conacului pe care îl deține în apropierea Londrei pentru a pune capăt plângerilor legate de zgomot depuse de vecinii săi.

 

Life style

Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...