Un bărbat și-a urmărit cu mașina soția care fugea cu amantul

urmarire sotie cu masinaPolițiștii din Harghita au avut de-a face cu o sesizare ciudată: un bărbat beat și-a urmărit cu mașina soția, dintr-o comună până în Miercurea Ciuc. Femeia era într-o altă mașină, cu presupusul ei amant.

Poliţia Miercurea Ciuc a primit o sesizare prin 112, prin care un bărbat de 41 de ani dintr-o comună din zona Ciucului anunța că merge către Miercurea Ciuc cu mașina, alături de o consăteană în vârstă de 37 de ani, dar sunt urmăriţi şi șicanaţi de o altă mașină.

În sesizare se spunea că în mașina cealaltă se află soțul femeii, un bărbat de 39 de ani, beat.

Poliţiştii au prins cele două autoturisme în Miercurea Ciuc și au stabilit că cea de-a doua mașină era condusă de un bărbat de 74 de ani, tatăl femeii din mașina urmărită. În autoturism era și soțul femeii.

Anterior, cei doi soți s-au certat acasă din cauza unor neînțelegeri mai vechi și a unei relații extraconjugale pe care femeia ar avea-o cu presupusul amant, s-au bătut, iar mama a lovit-o și pe fiica sa, care a intervenit pentru aplanarea conflictului. Pe numele celor doi soţi polițiștii au emis ordine de protecție provizorii. MEDIAFAX

 

Life style

Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...