Animale salvate de la moarte (VIDEO)

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

animale salvate de la moarteDe la începutul acestui an şi până în prezent pompierii olteni au salvat 43 de animale din medii ostile de viaţă.

Printre necuvântătoarele cărora militarii le-au venit cel mai des în ajutor s-au aflat câini, pisici şi cai. Ultima misiune în care pompierii olteni au intervenit pentru salvarea necuvântătoarelor a presupus salvarea unor căței căzuți într-o groapă adâncă, la Slatina.

„Pompierii olteni luptă pentru fiecare viață, iar de la începutul acestui an au salvat 43 de animale din medii ostile vieții. Fiecare viață salvată reprezintă încă un succes în lupta cu secundele!” a declarat purtătorul de cuvânt ISU Olt, Alin Băstăşteanu.

Acesta este dialogul dintre operatorul 112 din cadrul ISU Olt și femeia care a anunțat, duminică, 10 noiembrie, faptul că cei doi căței se află în pericol.

Operator ISU: Bună ziua! 112, ce urgență aveți ?

Apelantă: Bună ziua! Pe terenul fostei unități militare sunt doi căței care au căzut într-o groapă.

Operator ISU: Puteți să ne indicați dimensiunea gropii în care se află ?

Apelantă: Este o groapă mare, de cinci - șase metri, iar cățeii sunt în pericol și nu pot să iasă fără ajutorul dumneavoastră.

Operator ISU: Am înțeles, în cel mai scurt timp se vor deplasa la locul indicat pompierii Detașamentului Slatina. Vă rog să-i îndrumați către zona în care se află cățeii. Vă mulțumim pentru apel!

Apelantă: Cu siguranță, vă mulțumesc pentru ajutor!

Pompierii Detașamentului Slatina au salvat cele două animale iar doamna care a anunțat evenimentul i-a asigurat pe pompieri că va avea grijă de "pufoșenii".

 

Life style

Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...